CDVI’s smartphone apps vermakkelijken uw installatie

10/02/2023 Producten

CDVI’s smartphone apps vermakkelijken uw installatie

Atrium

De ATRIUM Finder app is ontworpen om de eerste installatie van de ATRIUM hardware te vergemakkelijken, zodat u snel kunt overgaan tot het configureren van de software.

Deze eenvoudige app is speciaal ontworpen voor de installateur van het ATRIUM systeem. Hiermee kunt u alle ATRIUM controllers op het LAN (Local Area Network) van de locatie lokaliseren. Zodra u de juiste controller heeft gelokaliseerd, kunt u deze binnen de app aanklikken om naar de inlogpagina van de ingebouwde webserver te navigeren. Zo eenvoudig is het!

Van daaruit kunt u onmiddellijk inloggen en beginnen met het configureren van het systeem. Voeg deuren, zones, gebruikers, referenties en andere vereiste instellingen toe. Veel installateurs vinden het frustrerend om te moeten wachten op IT-ondersteuning van de eindklant om de juiste controller op het LAN te vinden. ATRIUM Finder slaat deze stap over en brengt u direct naar het goede werk.

Download Atrium Finder

Digicode

De DIGICODE app is ontworpen voor gebruik met het GALEO en KCIN Bluetooth keypad. Het kan ingewikkeld zijn om het keypad te programmeren met verschillende combinaties van cijfers en codes die u moet opzoeken in de handleiding. Met de MY DIGICODE app maakt u via Bluetooth verbinding met het keypad en doet u het allemaal op uw smartphone!

Voor installateurs is het een snelle en eenvoudige manier om de instellingen van het keypad te configureren. De beheerder kan toegangscodes toevoegen, bijwerken en verwijderen zonder het keypad te hoeven aanraken.

De DIGICODE app biedt ook functies voor de eindgebruiker. Bewoners kunnen het gebruiken om de deur te ontgrendelen en te openen vanaf hun telefoon; raak gewoon het deurpictogram aan wanneer ze binnen bereik zijn en dat is het! Als er bezoekers komen, kunnen bewoners tijdelijke pincodes aanmaken en delen. Bezoekers kunnen zichzelf binnenlaten, waarbij de code automatisch vervalt na een ingestelde periode.

Download de My Digicode app

Atrium BT (voor eindgebruikers)

De ATRIUM BT app is het paradepaardje voor smartphone toegang voor ATRIUM toegangscontrole. Geautoriseerde gebruikers kunnen hun smartphone gebruiken als tag of kaart om toegang te krijgen tot een beveiligd gebouw of gebied. Er zijn 5 verschillende manieren om de deur te ontgrendelen: biometrisch, scan, aanraking, stem en automatisch.

De app is gratis te downloaden en de referenties kunnen snel en eenvoudig vanuit het ATRIUM beheerdersportaal aan apparaten worden verstrekt. Het is net zo eenvoudig als het uitgeven van een fysieke kaart of tag. Voeg de credential toe aan de gebruiker en stuur hem een e-mail met een toegangscode. Zij voeren de code in de ATRIUM BT app in en hun toegangscode is geactiveerd.

Download Atrium BT