CTLCloud en iKeypad Cloud update

19/08/2022 Producten

CTLCloud en iKeypad Cloud update

Twee nieuwe updates die u zullen bevallen:

De update van CLTCloud, programmeringstool voor de Eurotec C.10 centrale

De update van de iKeypad Cloud, tablet of smartphone applicatie voor het beheer van uw alarmsysteem voor Androïd of IOS toestellen

1/ CLTCloud update:

De nieuwe versie van het CLTCloud 7.3.5 programma is beschikbaar. Het heeft ons in staat gesteld de programmering van de CRO.SH-RPTR-repeaters en de weergave van de FW1-apparaten op de C.6/C.12/C.10-besturingseenheden te verbeteren.

Het programma CLTCloud 7.3.5 omvat de programmering van de 5.3b-versie van de centrale, die de werking van het Freewave 5-frequentie SH-communicatieprotocol verbetert.

Het programma CLTCloud 7.3.5 omvat ook de versie van de IP-modules 3.3b (C.10-IP), een verbeterde versie voor langdurige, snelle connectiviteit.

2/ iKeypad Cloud update:

Versie 3.8 is de laatste update van onze iKeypad Cloud en zal functioneel zijn op Android en IOS besturingssystemen.

Deze versie verbetert de weergave van het zonetabblad en het statusscherm van de centrale.

Met deze versie kan de cloudkoppeling ook 5 minuten actief blijven wanneer de camera's worden opgeroepen via hun specifieke tabblad. De link blijft een minuut open staan als de verbinding wordt gesloten met de pijl linksboven op het scherm van de tablet of smartphone.

Wanneer men terugkeert naar het beheer van de alarmcentrale (en dus het beheer van de camera's of het bekijken ervan verlaat), is er geen wachttijd meer. Er verschijnt kort een bericht "Cloud server verbonden" gevolgd door "Synchronisatie".

Voor installateurs is een sorteer- en zoekfunctie voor namen toegevoegd voor het selecteren van verbindingen.

De versie voor Android-toestellen is nu beschikbaar in de Play Store.

De versie voor IOS-apparaten is nu beschikbaar in de App Store.

Met vriendelijke groet,

De technische dienst van Euromatec