IDIS viert zijn 25-jarig bestaan met het IDIS Jubileumfeest op Circuit Zandvoort

03/11/2022 Producten

IDIS viert zijn 25-jarig bestaan met het IDIS Jubileumfeest op Circuit Zandvoort

Carlo Kuijer (directeur IDIS Nederland) sprak over het ontstaan van zijn bedrijf en zijn relatie met het circuit. Dankzij zijn ervaring als coureur in diverse races en zijn kennis van IDIS producten wist hij precies hoe Circuit Zandvoort de veiligheid op het circuit kon verbeteren.

Niek Oude Luttikhuis (Track Manager Circuit Zandvoort) gaf vervolgens een presentatie over de ontwikkeling van de veiligheid op het circuit in de afgelopen 75 jaar. Met de vernieuwingen die in 2019 van start gaan, heeft Circuit Zandvoort IDIS gevraagd om een geschikt camerasysteem te leveren. Niek sprak over deze samenwerking en het laatste project om de baan nog veiliger te maken. Momenteel wordt grindputdetectie, gebaseerd op IDLA, getest om gevaarlijke situaties sneller op te sporen en eventuele vervolgacties te automatiseren.

Begin september had Carlo Kuijer een vriendschappelijk gesprek met het circuit over de samenwerking. Circuit Zandvoort schrijft:

"Van de veiligheidscamera's op de toegangsweg tot de pitlane camera: IDIS Nederland B.V. is verantwoordelijk voor alle camera's - en bijbehorende apparatuur - op en rond ons complex. Carlo Kuijer, directeur van IDIS, vertelt over zijn ervaring als autocoureur, de sterke samenwerking tussen IDIS en CM.com Circuit Zandvoort en meer." 

 

De nieuwe IDIS-producten

DC-E4216WRX-A

Full HD Vandaalbestendige IR Bullet Camera

- Fixed-focal lens (f=2.8mm)

- Smart Failover

- Alarm in / uit

- True WDR

- NDAA Compliance


DC-V4212XJ-2.4

Full HD Covert Modular Camera

- Fixed-focal Board Type lens (f=2.4mm)

- Smart Failover

- Two-way audio

- Alarm in / uit

- True WDR

 

DC-V4212XJ-4.3

- Full HD Covert Modular Camera

- Fixed-focal Sharp-cone lens (f=4.3mm)

- Smart Failover

- Two-way audio

- Alarm in / uit

- True WDR

 


Voor meer IDIS producten, klik hier.

Advies of meer informatie nodig over één van onze producten? Neem hiercontact met ons op.